Sale!

PVC teak 190 mm

€ 27,00 € 25,00
Sale!

PVC teak 190 mm

€ 27,00 € 25,00

Ontdek de Pracht van PVC Teak voor Boten

PVC Teak, ook wel bekend als synthetisch teak, is een geliefd materiaal voor boten vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen en voordelen.

PVC Teak biedt een betaalbaar alternatief om uw boot, jacht, sloep of zwemplateau te transformeren tot een luxueuze, duurzame en onderhoudsvrije oase.

Eigenschappen van PVC Teak:

  • Duurzaamheid: PVC Teak weerstaat slijtage, scheuren, vervagen en schimmelvorming, waardoor het perfect is voor het ruwe maritieme milieu.
  • Onderhoudsgemak: In tegenstelling tot echt teak vergt PVC Teak weinig tot geen onderhoud. Geen schuren, oliën of afdichten nodig; simpelweg schoonmaken met water en zeep volstaat.
  • Milieuvriendelijk: PVC Teak is een duurzaam alternatief dat geen houtkap vereist en geen schadelijke stoffen in het water lekt.
  • Keuze in Kleur en Patroon: PVC Teak is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat u uw boot kunt aanpassen aan uw stijl.
  • Veiligheid voorop: PVC Teak heeft doorgaans een antislipoppervlak, wat de veiligheid aan boord bevordert.

Wij bieden PVC Teak per meter aan, met een basisbreedte van 190 mm. Bij bestelling van bijvoorbeeld 5 meter, ontvangt u 5 meter van 190 mm.

Kies uit verschillende kleuren, met zwarte of witte strepen, of zelfs een teak kleur zonder strepen.

Mocht het gewenste product niet op voorraad zijn, dan kunnen wij dit speciaal voor u bestellen. Houd er rekening mee dat de levertijden meestal variëren, maar doorgaans tussen 4 en 6 weken liggen.

Transformeer uw boot met PVC Teak en geniet van de voordelen van luxe, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Verken nu ons assortiment

Met deze afwerkranden kunt u uw vloerdelen compleet maken.

50mm breed en per meter te bestellen. 

Let op! De pvc afwerkrand is passend bij het pvc teak materiaal en past NIET bij de Eva foam teak materiaal.

PVC Teak