De Stelmax '1985' Clear" is een krachtige lijm in een handige metalen tube van 135 g met een speciaal taps toelopend mondstuk. Deze lijm is speciaal ontworpen om pvc panelen met elkaar te verbinden. Het is erg eenvoudig aan te brengen.

Stelmax staat bekend om zijn uitstekende hechting, waardoor onderhoudsvrije verbindingen met uitzonderlijke sterkte ontstaan. Het is geschikt voor zowel geplastificeerd als hard PVC en ABS.

Voor het maken van 1 m² PVC teak heb je 1 tube Stelmax nodig.

Sale!

Loctite 401, 20 gr snellijm voor PVC

€ 26,00 € 22,00
Sale!

Loctite 401, 20 gr snellijm voor PVC

€ 26,00 € 22,00

Loctite 401, 20 gr snellijm voor PVC

Deze snellijm is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van uitdagende materialen die een gelijkmatige spanningsverdeling en een hoge trek- en/of schuifsterkte vereisen. LOCTITE 401 is een universele snellijm die snel een sterke hechting geeft aan verschillende materialen, waaronder metaal, kunststof, elastomeer, hout, papier, leer en stof.

Kenmerken:

  • Universele snellijm voor een breed scala aan materialen.
  • Biedt een zeer hoge sterkte op nauwsluitende onderdelen.
  • Ideaal voor snelle reparaties en diverse kleine noodreparaties.
  • Geschikt voor het verlijmen van zowel gelijksoortige als ongelijksoortige materialen, zoals metalen, rubber, hout, karton, keramiek en de meeste kunststoffen.
Sale!

Uitschuifbare handwals

€ 59,00 € 55,00
Sale!

Uitschuifbare handwals

€ 59,00 € 55,00

Vergroot de kracht van elke lijmverbinding met onze Handwals. Dankzij het uitschuifbare ontwerp kun je snel elk oppervlak stevig aandrukken.
Met jouw lichaamsgewicht kun je eenvoudig zeer grote druk uitoefenen op de lijmverbinding.
Onderschat niet het belang van het gebruik van een hoogwaardige handwals.