Uitverkocht

Stelmax PVC lijm (doorzichtig) 135 gr

€ 14,45
Uitverkocht

Stelmax PVC lijm (doorzichtig) 135 gr

€ 14,45

De Stelmax '1985' Clear is een krachtige lijm in een handige 135 g metalen tube met een speciale taps toelopende spuitmond. Deze lijm is speciaal ontworpen voor het onderling verbinden van Isiteek panelen en biedt een eenvoudig aan te brengen mengsel op basis van PVC-hars en oplosmiddelen.

Stelmax staat bekend om zijn uitstekende hechting, waardoor onderhoudsvrije verbindingen van buitengewone sterkte ontstaan. Het is geschikt voor zowel geplastificeerd als hard PVC en ABS.

Voor het maken van 1 m² PVC teak heb je 1 tube Stelmax nodig, of Maak gebruik van deze krachtige lijmoplossing voor duurzame en betrouwbare verbindingen.

Sale!

Loctite 401, 20 gr snellijm voor PVC

€ 26,00 € 22,00
Sale!

Loctite 401, 20 gr snellijm voor PVC

€ 26,00 € 22,00

Loctite 401, 20 gr snellijm voor PVC

Deze snellijm is speciaal ontwikkeld voor het plakken van uitdagende materialen die een gelijkmatige spanningsverdeling en een hoge trek- en/of schuifsterkte vereisen. LOCTITE 401 is een universele snellijm die snel een sterke hechting geeft aan verschillende materialen, waaronder metaal, kunststof, elastomeer, hout, papier, leer en stof.

Kenmerken:

  • Universele snellijm voor een breed scala aan materialen.
  • Biedt een zeer hoge sterkte op nauwsluitende onderdelen.
  • Ideaal voor snelle reparaties en diverse kleine noodreparaties.
  • Geschikt voor het verlijmen van zowel gelijksoortige als ongelijksoortige materialen, zoals metalen, rubber, hout, karton, keramiek en de meeste kunststoffen.
Sale!

Uitschuifbare handwals

€ 59,00 € 55,00
Sale!

Uitschuifbare handwals

€ 59,00 € 55,00

De Handwals is ontworpen om lijmverbindingen krachtiger te maken. Dankzij het uitschuifbare ontwerp kan je snel en efficiënt elk oppervlak aandrukken. Met je lichaamsgewicht kan je eenvoudig aanzienlijke druk uitoefenen op je lijmverbinding. Het belang van het gebruik van een kwalitatieve handwals mag niet worden onderschat.